+31 (55) 539 49 00

Goed wagenparkbeheer met een betrouwbaar voertuigmanagement systeem

Bedrijven die beschikken over een wagenpark, hebben te maken met wagenparkbeheer, ook wel fleet management genoemd. Bij een groot wagenpark, is het ondoenlijk om het beheer handmatig bij te houden. Met een voertuigmanagement systeem maakt u gebruik van de nieuwste technieken, waarbij u digitaal inzicht heeft in de stand van zaken van uw wagenpark. De basis hiervan vormt een track & trace systeem. Hierdoor kan het beheer van een wagenpark snel en gebruiksvriendelijk worden uitgevoerd. Bepaalde taken kunt u zelfs automatisch laten uitvoeren, met als doel een grotere efficiëntie en productiviteit.

Wat kunt u met voertuigmanagement systemen?

Met voertuigmanagement systemen kunt u zelf bepalen van welke mogelijkheden u gebruikmaakt. Routeplanning is de meest eenvoudige en meest gebruikte functie. Hierdoor kunnen bestuurders zelf realtime op de hoogte blijven van bijvoorbeeld files en omleidingen. Tegelijkertijd kan met voertuigtracking het voertuig in de meldkamer gevolgd worden. De exacte locatie kan hiermee worden bepaald en dit kan van belang zijn voor de planning. Het rijdgedrag van de chauffeurs kan gemonitord worden, er kan gecommuniceerd worden met de chauffeurs en het is mogelijk om bepaalde alerts per voertuig te ontvangen, zoals meldingen over te hard rijden, wel of niet arriveren op de eindbestemming of te lang stilstaan.

Voertuigmanagement en GPS van EAL

Als het om hoge kwaliteit voertuigmanagement en GPS gaat, dan scoren de producten van EAL zeer hoog. Wij hebben de ontwikkeling en productie van al onze producten in eigen beheer. Dit heeft grote voordelen, want u bent niet gebonden aan standaard hardware en software. Wanneer nodig, kunnen wij maatwerk leveren. Een ander voordeel van het in eigen beheer hebben van de productie van hardware en software, is dat wij volledig onafhankelijk op de markt opereren. Wij zijn niet afhankelijk van andere partijen en houden hierbij de kosten voor u laag.