+31 (55) 539 49 00

Even voorstellen

EAL bestaat al sinds 1972 en buiten onze hoofdvestiging in Apeldoorn is er een vestiging in Amsterdam (WTC Schiphol).

EAL onderscheidt zich van andere leveranciers doordat het gehele portfolio bestaat uit “eigen” producten. Zowel de productie als soft- en hardware ontwikkeling wordt geheel in eigen beheer gerealiseerd. Hierdoor kan EAL zich volledig onafhankelijk in de markt blijven opstellen en kunnen wij altijd nakomen wat er met een klant is afgesproken. In tegenstelling tot anderen hoeven wij immers geen extra afspraken te maken met de uiteindelijke leverancier. Door deze opstelling en uitgangspunten is onze ontwikkeling ook zeer laagdrempelig en eenvoudig te benaderen.

Ondanks dat EAL alleen met “eigen” producten werkt, is het besef volledig aanwezig dat we niet alleen op de wereld zijn in deze technologische omgeving. Wij maken veel werk om daar waar nodig een interface naar systemen van derden te realiseren, vaak op verzoek van de klant. Dit geeft de maximale flexibiliteit voor onze klanten, omdat hierdoor migraties van de diverse technologieën niet alleen mogelijk zijn, maar op die momenten dat het de klant uitkomt.

Algemene Voorwaarden

De EAL (Apeldoorn) BV Voorwaarden  zijn gedeponeerd en op te vragen bij de Kamer van Koophandel Noord-Veluwe en Achterhoek onder nummer 08028723.

-> Bekijk Algemene Voorwaarden (PDF)

Voice Recording

Combineer opname van digitale, analoge en VOIP telefoonlijnen in één voice logging systeem.

-> Bekijk Voice Recording 

Security Management

EAL is specialist in het ontwikkelen en implementeren van Security Management en Toegangscontrole systemen.

-> Bekijk Security Management

Moblele Data Communicatie

Volg voertuigen en communiceer er mee op basis van mobiele netwerken zoals UMTS, GPRS en Mobitex.

-> Bekijk Mobiele Data Communicatie

Specials

Naast de drie standaard segmenten faciliteert EAL de ontwikkeling van speciale hardware en software toepassingen op klant specificatie.

-> Bekijk Specials

Bekijk Video

EAL Bedrijfsprofiel