+31 (55) 539 49 00

Volg nauwkeurig uw wagenpark met een GPS volgsysteem

In diverse branches is het wagenpark van het bedrijf erg belangrijk. Dit gaat bijvoorbeeld om de transportsector, de taxiwereld of koeriersbedrijven. De hoeveelheid tijd die een chauffeur op de weg doorbrengt is belangrijk, want dit kost geld. Hoe langer een vracht onderweg is, des te duurder het transport. Een efficiënt planningssysteem is daarom noodzakelijk. Een planning kan vooral goed gemaakt worden met een realtime overzicht van waar de voertuigen zich op dit moment bevinden. Dit wordt mogelijk gemaakt met een GPS volgsysteem. Realtime kunt u het overzicht houden op uw wagenpark en zo direct uw planning aanpakken.

Track & trace met een volgsysteem in de auto

Met een volgsysteem in de auto, is het mogelijk om de route van een auto gedetailleerd te achterhalen. Dit kan noodzakelijk zijn. Ten eerste voor het opstellen van een planning, maar ook om bij onduidelijkheden een achteraf controle te houden. Het volgsysteem bestaat uit een stuk hardware en software. De hardware is een GPS zender die in de auto wordt ingebouwd. Softwarematig zijn er diverse mogelijkheden. Er kan een simpele track & trace worden ingesteld, waardoor de auto voortdurend te volgen is. Maar software kan ook bestaan uit volledige voertuig management. Hierdoor kan data direct in de planningssoftware terechtkomen en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van het volgsysteem in de auto.

Een GPS volgsysteem in de auto van EAL

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig GPS volgsysteem voor in de auto, dan maakt u de juiste keuze met de systemen van EAL. Wij leveren het MoMo 6 en MoMo 7 GPS volgsysteem, met hierbij vele mogelijkheden. De systemen zijn door ons ontwikkeld en op de markt gebracht. De GPS werkt samen met vele soorten GIS-systemen, zodat uzelf de meest voor u gemakkelijk te gebruiken software selecteert. Kiest u voor een MoMo systeem van EAL, dan zorgen wij voor een deskundige installatie in de auto, uitgevoerd door een specialist.