+31 (55) 539 49 00

Toegangscontrolesystemen in diverse soorten en maten

In diverse branches zijn toegangscontrolesystemen erg belangrijk. Hoe ´open´ u als organisatie ook bent, het is niet de bedoeling dat iedereen zomaar uw bedrijfspand kan in- en uitlopen. Dit geldt speciaal voor bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen of bedrijfsgevoelige gegevens. Toch moet een bedrijfspand toegankelijk zijn voor het personeel en het kan zelfs zijn dat personeel restricties heeft om bepaalde ruimtes te betreden. Met goede toegangscontrolesystemen, kunt u een goed en betrouwbaar toegangsbeleid opzetten en in de gaten houden wie en wanneer iemand het pand binnenkomt of verlaat. Hiervoor zijn verschillende soorten toegangscontrolesystemen voor in te zetten.

Welke soort toegangscontrolesysteem gebruiken?

Wilt u een toegangscontrolesysteem gebruiken, dan biedt EAL u diverse soorten toegangscontrolesystemen. Maakt het personeel gebruik van een pas of batch, dan hebben wij hier diverse soorten kaartlezers voor. Het is ook mogelijk om toegang te verschaffen door middel van het intoetsen van een pincode. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van de nieuwste innovaties op het gebied van biometrie. Door middel van biometrie identiteit scanners, kan toegang verkregen worden door middel van een vingerafdruk of handpalm. Ook een iris identiteit scanner is een mogelijkheid. Uiteraard moet u voor een toegangscontrolesysteem ook de software in orde hebben. Zo voorkomt u haperingen aan het systeem en houdt u een goed overzicht heeft wie uw pand binnenkomt en verlaat. Ook hierbij kunnen wij u helpen en een toegangscontrolesysteem aanpassen aan uw wensen.

Een systeem voor toegangscontrole via EAL

Zoekt u een oplossing voor een systeem voor toegangscontrole? U doet er goed aan om contact op te nemen met EAL. Als ervaren partij in security management, weten wij alles over toegangscontrolesystemen en kunnen wij u diverse oplossingen bieden. De ontwikkeling en productie van al onze producten voor een toegangscontrolesysteem hebben wij in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om een systeem voor toegangscontrole op maat aan te schaffen die aan uw wensen voldoet. Naast toegangscontrolesystemen, kunnen wij u begeleiden bij alle soorten van beveiligings- en controlesystemen in uw organisatie.