+31 (55) 539 49 00

Met mobiele datacommunicatie een compleet managementsysteem bij de hand

Met mobiele datacommunicatie wordt niet alleen communicatie via mobiele telefonie bedoeld. Bij mobiele datacommunicatie gaat het om data die wordt uitgewisseld via voertuigen, met de centrale of meldkamer binnen de organisatie. U heeft bijvoorbeeld een logistiek bedrijf. Vrachtwagens en bestelbussen zijn de gehele dag op weg om vrachten weg te brengen. U heeft dan alle belang bij mobiele datacommunicatie. Chauffeurs kunnen ongetwijfeld urenbriefjes of rittenbriefjes invullen, maar een foutje is snel gemaakt en er is een risico op misbruik. Met mobiele datacommunicatie heeft u automatisch alle benodigde informatie in uw systeem.

Meer inzicht met datacommunicatie mobiel

Datacommunicatie mobiel heeft u als organisatie nodig om inzicht te krijgen in bijvoorbeeld uw rittenadministratie en wagenpark. Met de rittenadministratie kunt u uw planning goed inrichten. U kunt doordat u realtime de voertuigen kunt volgen, direct inzicht krijgen in uw ritten en hoe alles er voorstaat. U kunt hierop direct bijsturen als dit nodig mocht zijn. Uiteraard is het belangrijk om de kosten van uw wagenpark in de gaten te houden. Dit vergt een nauwkeurig beheer en dit kan met datacommunicatie mobiel. U heeft inzicht in alle ritten met de bijbehorende statistieken en de kosten van uw wagenpark.

Regel uw datacommunicatie met EAL

Wilt u meer of volledig inzicht in uw rittenadministratie of voldoet uw wagenparkbeheer nog niet volgens uw wensen? Neemt u dan eens contact op met EAL. Wij kunnen u zowel op het gebied van hardware als software voorthelpen met uw datacommunicatie. Wij ontwerpen en produceren onze producten in eigen beheer. Zo is het mogelijk om onze producen op maat aan te bieden. Voor onze datacommunicatie in voertuigen, maken wij gebruik van MoMo 6 en MoMo 7. Dit is een GPS systeem die u in uw voertuigen kunt inbouwen. Met onze software iTraffic360 heeft u vervolgens realtime contact met uw voertuigen en heeft u alle mogelijkheden voor een correcte rittenadministratie en wagenparkbeheer. Neem voor de mogelijkheden van datacommunicatie in uw organisatie gerust contact met ons op en wij zullen u uitgebreid voorlichten.