• Nieuws
  • Mar 13, 2018
  • Jean-Paul Vos

Meldkamerplein Initiatief Op eRIC 2018

Nederland krijgt weer een groot multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Op 18 april 2018 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de 2e keer.

Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Om netwerken te smeden en zaken te doen; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland.

Meldkamerplein.nl: integrale oplossingen voor de meldkamerbranche

Zeven bedrijven die producten en diensten voor de meldkamersector leveren, bundelen hun krachten in een samenwerkingsverband. Door die samenwerking kunnen zij meldkamers een integrale oplossing bieden voor al hun behoeften op het gebied van inrichting, techniek en applicaties. Meldkamerplein.nl is een gezamenlijk platform van Tedas, VHP Human Performance, TriOpSys, Inter Visual Systems, Ordina, EAL en Marien van Wijngaarden. Tijdens de vakbeurs eRIC 2018 presenteren de participanten in Meldkamerplein.nl zich voor de eerste keer met een gezamenlijke stand aan het OOV-domein.

Voor meer informatie: bezoek www.meldkamerplein.nl